Voodoo by Nacho Kamenov
Style and make up: Myself. This blog is appropriate to all ages. No nudity here.

16 comments:

Ранни за записвания 2012 Гърция said...

страхотни снимки, страхотна мацка, поздрави до скоро

Victor Totev said...

Super !!!

Венцислав Сотиров said...

Жестоко!!! :) :) :)

храна за котки said...

Страхотни снимки! Много оригинална визия и креативна и разчупена работа. Гледайки фотосесията ми напомня на тъмната страна у всеки. Незнам дали това е била идеята, просто такава асоциация възбуди в мен. Поздравления и за фотомодела, разбира се!

доставка на хранителни стоки said...

Чудесна фотосесия! Макиажът е много добър, личи си, че изпълнението е професионално както на фотографа, така и на манекена. Също много ме радва това, че си личи, че за всяка снимка е вложено много внимание за детайла, изпипване, креативност... Поздравления за качествената работа!

mravkataz said...

Много ви благодаря за хубавите отзиви. Лично ме зарадва оценката на грима!

Новини said...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

Екскурзии Виена said...

Снимките са жестоки. Жената знае как да позира, светлината е много добра подбрана и с добър фотоапарат са снимани. Поздравления!

туроператори said...

Разкошна фотография поздравления. Снимките са направени с професионален апарат личи си.

дайвинг египет said...

Много красива фото сесия. Самата идея ми хареса :) Незнам какво и това мастило или каквото е там върху фотомодела, но се надявам да се мие лесно и да не остават следи хахаха Много загадъчно изглежда така "изцапана" и в дим. Незнама защо, но винаги харесвам фотосесиите с дим. Димът придава някаква загадка, мистика...

био продукти said...

Поздравления за красивата и въпреки вуду фотография е станала много нежна и красива.Изисква се опит да се успее по този начин да се придаде една по готик фотография.жената е хубава и знае как да позира, вижда се.С какъв апарат сте направили снимките?Лично аз съм привърженик на подобни снимки, женското тяло е красиво и много добре стои на фотоса.Вижда се сила, строгост и власт на снимките, предполагам такава е й целта им.В последно време често се използва такава боя или мастило не знам какво се води с точност и винаги ми е било чудно лесно ли се измива след това?

парфюми said...

Кадрите са станали идеално.Много добър апарат и момичето е красиво. Тип готик.

екскурзии карнавал Венеция said...

Това се казва по арт снимки, идеални са станали с интересен грим поздравления.

екскурзии карнавал Венеция said...

Разкошна вуду фотосесия, макар и към готик или арт стил, но е плашеща а пак е женствена и стилна. Вижда се че е правена то човек, който си разбира от работата и благодаря за тези снимки. Интересно ми е черната течност е вид боя сигурно?После лесно ли е измива и с кой гримъор работите или вие сами правите тези произведения . Надявам се често да качвате такива интересни снимки. Поздравления и за жената която позира идеално, вижда се че камерата я обича.

mravkataz said...

Здравейте на всички!

Радвам се, че сесията ни толкова ви харесва. Както е написано по-горе- концепцията е моя, грима и косата също. :-)

Фотографа е Начо Каменов- снима с Canon EOS 5D Mark III. Но коментарите "хубав апарат ", "добра камера" ме озадачават.....Кадрите са добри защото Начо си разбира от работата и осветлението, а не просто заради камерата с която е снимал.

А, относно боята- не е боя, иначе нямаше да има плътност. Но, технологията остава вътрешна тайна. :-* И да, мие се лесно.

Ранни записвания в Гърция said...

Невероятни снимки и се радвам че попаднах на тях сега. С какъв апарат сте направили снимките?Лично аз съм привърженик на подобни снимки, женското тяло е красиво и много добре стои на фотоса.Вижда се сила, строгост и власт на снимките, предполагам такава е й целта им.В последно време често се използва такава боя или мастило не знам какво се води с точност .Общо взето когато моделът ти знае какво да прави и как да позира е лесно да снимаш понеже всеки фотос е подходящ и за реклама и за каквото е самата фотосесия.Благодаря ако има още ще се радвам да ги видим.